Hozzávalók
| Flora Gold Vajas Íz | 20 dekagramm |
|---|---|
| csiperkegomba | 15 dekagramm |
| fokhagymagerezd | 2 darab |
| kakukkfű ág | 2 darab |
| só | 2 csipetnyi |
| őrölt fehérbors | 2 csipetnyi |
Elkészítés
1. lépés
A gombát tisztítsuk meg, vágjuk apró kockára. Pirítsuk meg 5 dkg Flora Gold margarinon. Amikor saját levét elfőtte, adjuk hozzá a zúzott, aprított fokhagymát, a két kakukkfű ágat, a sót és a fehérborsot. Pirítva pároljuk további 2 percig, majd hagyjuk hűlni 5-8 percig.
2. lépés
Szedjük ki a kakukkfű ágakat, majd keverjük a gombát 15 dkg szobahőmérsékletű Flora Gold margarinhoz.
3. lépés
Fogyasztás előtt 30-35 percig dermesszük a szendvicskrémet hűtőben.
4. lépés
Ajánlott kenyérféle: fehér bagett
(receptmuhely.hu)

